15 juuli, 2015

''Tiina Lilleaed'' - Mustrimaailma salajane rätik

Ma ei ole eriti usin (loe: nokitsen oma asjade kallal) kooskuduja Mustrimaailmas, kuid igakuiselt hoian siiski silma peal, mida seal toimetatakse. Kevadel (oli vist?) sai seal alguse ühe imeilusa räti salakudumine. Järk-järgult avaldati muster kaasalööjaile ja kui lõpuks usinamate kudujate poolt esimese rätte näha sai, võttis mind küll ahhetama. Imeilus! Armastan lilli, armastan rombe ja nuppe - siin on need 3 'detaili' nii mõnusalt ühendatud :)

Räti mustri saamislooga saab tutvuda SIIN, mustri leiab SIIT


Nüüd tuleb vaid oodata vabamat aega, siis löön vardad sisse just sellele rätile. Aitäh Tiina Arusoo, et selle paberile panid!

Ja siia ka üks foto valmis rätist (autor Anne Pirn, foto avaldatud FB's)

2 kommentaari:

  1. Aitäh, Ivika, et nii ilusa salli valmis kudusid! Muster on üks asi aga et seda kauniks kududa on hoopis teine asi ja see viimane pole üldse kerge :) Super kena! :)

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Oi Tiina, see sall ei ole veel minu kootud kahjuks - autor on Anne Pirn. Aga mul on kindel plaan see ülejärgmise sallina varrastele saada :) Sinule tänusõnad, et nii kauni mustri tegid. Mulle üldiselt kolmnurksed rätid ei ole südamelähedased, no aga selle kombinatsioon on liiga võrratu et mitte kududa!

      Kustuta