16 november, 2016

Haapsalu salli kudumise kursus - TARTUS!

Mitmed sallihuvilised on viimase aasta jooksul küsinud, kuidas saaks minu juurde tulla sallikudumist õppima? Et igale küsijale eraldi personaalset aega leida on keeruline, otsustasin soovijad korraga kokku kutsuda, ehk teha väikese sallikudumise kursuse - oma esimese (loodame, et see ei jää viimaseks).

Kursus on soovitavalt edasijõudnud kudujale, kes tunneb erinevaid kudumise tingmärke ja on vähemalt kunagi kudunud nuppe.

Kursuse käigus õpime kuidas:
• luua silmused vardale venival moel
• kududa salli keskosa
• kududa silmad vardalt maha venival moel
• arvutada äärepitsi silmused
• kuidas õmmelda äärepits salli külge
• kuidas venitada salli
• kuidas viimistleda salli

Kursuse käigus koome igaüks oma miniatuurse haapsalu salli, kus teeme läbi kõik vead, mis ette võivad tulla. Valikus saab olema 2 mustrit, lihtsam ja keerulisem (nuppudeta ja nupuline).
Vajalikud töömaterjalid (vardad, lõng, õmblusnõelad, venitusvahendid) kohapeal olemas, kes soovib, võib oma sallivardad kaasa võtta (soovitav varraste suurus 2,5-3,5).
Kohad täituvad vastavalt tasumisele – ettemaks 100% - makseinfo edastan meili teel.
Et jaguks kõigi jaoks piisavalt tähelepanu, on grupi maksimaalne suurus 10 inimest (minimaalne 6), kes kiirem, see kirjas! Juhul kui soovid ka osaleda, kuid kuupäevad ei sobi, anna ka sellest kindlasti teada – leiame uue aja!
Registreerimiseks ja igasugustele küsimustele vastuste saamiseks kirjuta haapsall@gmail.com
Kursuse läbiviijaks olen mina ise – kogemust Haapsalu sallidega üle kolme aasta - minu suureks eeskujuks ja mentoriks on olnud kogu selle aja Liina Langi (Rees).
Infot minu tööde kohta leiate ka siitsamast blogist ja muidugi ka siit, FB-sallilehelt

Kursuse toimumiskoha täpsustan ja annan igale osalejale personaalselt teada vähemalt nädal enne toimumist.

Sallideni!
Ivika

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar