...kassid ära hiirtel pidu, ehk õhtu köögis :)
Andres oli eile Tallinnas - õhtul helistades oli meil vahva vestlus:
Andres: Mis te seal siis teete?
Mina: tõstsin just kringli ahjust...enne seda tegin kanapirukat (kõik külmikusolev tuleb ju ära kasutada ja kuna üleeile tegin ahjus terve kana ning sellest oli 1/3 järele jäänud, oligi lihtne õhtusöögiidee olemas) ja piruka ning kringli vahel ''sulatasime'' Looraga memmesid :p
Andres: Nii hea, et ma täna kodus pole :D
Mina: ??!?? Mismõttes?
Andres: Noh, mõtle kui ma peaks seda kõike sööma...
Mina: Ihhiiii
Mitte, et minu tehtud asjad talle ei maitseks, pigem on tal viimasel ajal tõsine mure on figuuri pärast :p Oh neid mehi, onju!
Aga kanapirukaks on vaja:
500 g lehttaigent
500 g kana (küpsetatult, kui kasutad fileed, prae kergelt enne läbi)
100 g ananassikonservi
100 g sinihallitusjuustu
veidi majoneesi
1 muna määrimiseks
Lõika taigen kaheks. Rulli 1 osa lahti, pane peale kana tükid, veidi majoneesi, ananassitõkid ja kõige peale sinihallitusjuustu tükid. Tõsta teine taignapool sisule, suru ääred kokku ja määri lahtiklopitud munaga. Küpseta 200-kraadi juures seni, kuni pirukas on pealt kuldpruun :)
Et Andres oli ära, lapsed seda ei söö ja edasi läks kohe ''memmetamiseks'', siis pole siiani pirukat ise maitsnud - peaks hea olema, aga eks saame varsti teada - lisaks kringlile, mille peale memmesid ahju viskasin, sai kaasa tööle võetud ka see pirukas :)
Kolleegi eilne küsimus: ,,kuule, kas Sul on küpsetusmaania?,,, pani muigama ...naljakas, et ta sellest siiani aru pole saanud :p
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar