Sisud tegin kahest šokolaadist - tumedast ja valgest, lisades valgele sisule toorjuustu. Täidisteks valmistasin ette kirsid vaarikalikööris, aprikoosid ja kuivatatud jõhvikad rummis ning pähklid. Õhtul, kui Andres naabrite juurde läks (jäin koju, kuna mu nohu ja vägisi kallalehiiliv köha ei tekita just erilist
külasolekusoovi) ja ma jõulupallikeste kudumisest ära tüdinesin, hakkasingi vaikselt vormima. Kirss ja valge šokolaad; jõhvikas ja valge šokolaad; kirss, martsipan ja tume šokolaad; aprikoos ja tume šokolaad; pähkel ja tume šokolaad.. jne...jne. Algul panin kõik ilusti järjest, teades kus mingi komm täpselt on, kuid jah...kattešokolaadidesse kastmise ja purudega katmise järel (kookos, mandel, pähkel), olid ikka kõik segi :D Tean vaid, et need kandilised on aprikoosiga..või kas on?! Ah, on mis on..lootus on, et said maistvad :)Et kattesegusid järele jäi, ja muidugi ka hunnik täidiseks ligunema pandud kirsse-aprikoose-jõhvikaid, kasutasin sulašokolaadid ära aprikooside katmiseks :) Ülejäänutest tuleb ilmselt uued kommid teha :)
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar