28 september, 2014

Haapsalu sall nr 19 - Lehega piibelehekiri - ilus soe kingitus sügiseks!

Salli algus jääb tegelikult veidi kaugemale. Esimesed 2 mustrikordust kudusin valmis juba siis kui hollandlanna Mieke kirjutas, et soovib  kahte salli. Et olin toona just äsja lõngavarusid täiendanud nii toonide kui ka uute lõngavalikute osas, siis alustasingi alguses selle lõnga ja salliga....ja siis lõin veidi põnnama. Olin Miekele esimese soovisalli kudunud Merinos extra'st ja jäin nüüd mõtlema, kuidas see hiljem venib ning vormi hoiab. Ka toon on sellel lõngal siiski pisut valgem kui merinos extra naturaalsel valgel, vaatamata et mõlemad seda sama tooninime kannavad.... Nii tegin toona nood 2 salli ikkagi merinos extrast...kuniks nüüd, mil ühtegi konkreetset tellimust ees ei olnud, otsustasin selle lõpetada.
Lõngavalik õigustas end igati - raamida oli hea, sall on mõnusalt pehme, nupud on ilusad rammusad ja tulemus sai kokkuvõtvalt kaunis. Siin ta on! Kes vähegi tunneb, et sooviks endale ühte kena haapsalu salli, kirjutage!

Lõng: Merinos extrafine, 
100% meriinovill
Salli mõõdud: 180 x 75cm
Värvus: naturaalne valge
Salli saadetakse kenas kinkekarbis!



Tänud ilmataadile, et hoidis kuiva - nii sündisid ka sellest sallist kenad pildid looduses. Sõrmusetest on tehtud 16mm läbimõõduga laulatussõrmusega :)








Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar