02 november, 2015

Haapsalu sall nr.46, Lilleväljakiri


Palju kordi on erinevates foorumites tõstatatud küsimus kas varrastega saab lennujaamade turvakontrollidest läbi? Vastused on erinevad: kes ütleb, et ei saa; kes teab, et ainult puidust ja maksimaalselt 9-sentimeetristega on võimalik; kes pakub turvakontrolli läbimise hetkeks kudumi jõhvile panekut ja varraste krunni torkamist...


Minul on ilmselt siiani vedanud - mitte ükski kord ei ole käsipagasis olevad vardad tekitanud turvakontrollis küsimusi. On kaasas olnud nii ringvardad kui tavalised, puidust ja plastikust... Nii ka sel korral - antud sall sai alguse enne puhkust. Reisil olles olin laisk ning sain vardad kätte alles paaril viimasel päeval, kuid vaatamata sellele lõpetasin tagasilennul salli põhiosa. Laupäeval tegin algust äärepitsiga ning pühapäeval saigi järjekordne Lilleväljakiri raamile. Kaunis, õrn ja õhuline.

Mõõdud: 170 x 65cm
Lõng: merinos extra 30/2
Värvus: naturaalne valge
Vardad: 3,0 põhiosa / 3,5 äärepitsile / 5,0 algusteks







Et järgmisena on mul plaanis üks suurem projekt, mis saab alguse uuel nädalavahetusel, arvasin kuni antud salli raamile saamiseni, et nüüd puhkan terve nädala...aga võta näpust, puhata vist enam ei oskagi. Käed hakkasid kohe sügelema millegi uue järele. Kui korra mõtlesin, et see oleks paras vahemik teha ühed kindad või sokid, avastasin end hetk hiljem siiski uue salli juurest. Valisin lihtsa mustri, mis kaua on pilku püüdnud ja mille kohta olen tahtnud teada saada - mis selles mustris NII võluvat on... Nimelt sai varrastele ''Maailma kõige ilusam sallimuster'' - just sellisena ongi see kirjas ka raamatus. Nimelt oli ostetud üks selle mustriga sall kunagi Ameerikasse ja seejärel tehtud tellimus 100'le sallile, sest just SEE olevat maailma kõige ilusam sallimuster :) Varsti saab näha!


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar