21 detsember, 2018

Haapsalu sall number kuuekümne kuues - piibelehed keset talvekülma!

..okkaroheline...või sinakasroheline...või rohekassinine...
Olgu, mis toon see on, imeilus on ta igal juhul!

See sall on kootud esimese kinkekaardi saajale paar kuud peale kinkekaardi teelesaatmist. See on imevahva näide sellest kui erinevad võivad olla inimeste vaatenurgad samadele asjadele: tavapäraselt kingitakse ju valgeid salle - see on garanteeritult lollikindel valik tooni osas, sobib kõigega. Kuid nüüd sai saaja täpselt selle värvi, mis talle meeldis.. Õige tooni leidmiseks läks pärisk mitu päeva - lõngadega ju pole nagu seinavärviga, et lähed poodi ja plaud toonida täpselt sellise imelise värvi nagu Sul mõttes on... Lõngade puhul on Sul vaid teatud etteantud valik - õnneks oli see enamvähem õige värv olemas ka siin - enamel blue.








Stuudiofotod on taas tehtud Tjorveni poolt, kelle imelist silma asjade sättimisel ning pildile püüdlmisel olen alati imetlenud; modelliks võrratult andekas Mai Buschmann - no temal neid ideid jagub, kuidas poseerida!



























Lendlev Emajõe taustal foto on tehtud aga pühapäeval koos Andresega - mina muudkui aga lennutasin ja tema muudkui aga klõpsis - 354'st fotost kannatas lõpuks ''vaadata'' 3...4tk - vot kui keeruline on see kaameramehe töö!







Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar