22 jaanuar, 2012

Elisele kindad


Jõuludeks sai Karolin meilt soojad sisetupsudega kindad, mis meeldisid ka Elisele (väljaarvatud värv, mis Karolinil oli roosa valitud). Oma värvivalik tehtud, poest lõng ostetud, läks tegemiseni siiski veidi aega - 1 sokipaar vajas lõpetamist (hilinenud jõulukink kolleegile). Elise käpikuid alustasin nädal tagasi - kindakudumise tuhin oli tegelikult kuidagi üle läinud, kuid et sa lubatud, tuli teha.. Nädalavahetusega jõudsin 1 kinda valmis, teine jäi aga venima. Õhtuti olin väsinud ja maksimum, mida teha jaksasin, oli 3-6 vardaringi korraga :p Eile hommikul vaatasin seda õnnetut poolikut teist kinnast (ime-ime, pool olin siiski õhtutega valmis teinud) ja teadsin, et enam edasi lükata ei tohi!
Kella 14'ks olime oodatud Andrese õe, Helve sünnipäevale Vassilisasse :) Et selleks ajaks ma siiski kinnastega ühele poole ei jõudnud, lükkus lõpetamine õhtusse, mil lapsed müttasid õues ja mina kudusin. Et Karolin ka peale sünnipäeva meile tuli, sai õeraas tal kindad ka õhtul kätte - ei lasknud teda ennem meilt minema, kuni viimased lõngajupid olid kindasse aetud ja viimased üleandmiseks valmis :) Loodame siis, et said ka parajad!
Et need kindad on tõesti soojad, tahaks ka endale selliseid...aga hetkel vist ei viitsi :p Nüüd võtan heegelnõela kätte, mis sealt valmima hakkab, kuuleb ilmselt varsti ;)

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar