03 veebruar, 2014

Haapsalu sall nr. 6 - pulmasall

Reedel sai uus sall varrastele - see koekiri ''sügeles'' näppudes ju terve kuu, täpselt niikaua kui võttis aega metspiibelehekirja kudumine. Ja ka värvi osas ei olnud mul kaua mõtlemist - terve kuu aega tiksus peas helesinine :) Pulmasalli kirja ostsin Reesilt juba eelmisel aastal. Ilus on.. 
Pulmasalli algamine
Eile õhtuse seisuga on 9'st pikkusesse plaanitud kirjakorrast valmis 4. Kiirelt läheb kui teha ja kududa on ka lihtne - nuppe on vähe. Samas põimuvad need rombid ja nupud omavahel nii ideaalselt. See saab olema väga kena sall! Ootan juba põnevusega, millal ta raamile saan :)

11.jaanuari õhtul sai salli keskosa valmis - aega kulunud 1 nädal ja 3 päeva! - wow). Samal õhtul said 1 pitsi silmad vardale ning lootus on, et laupäeval saan salli juba kokkugi õmmeldud ning raamile. Täna hommikul tekkis suur huvi testida, küll jah, poolikut tööd, kas sall ikka sõrmusetesti läbib :) Ja voilaaa, kõik oli täpselt õige - sõrmuse läbimõõt 16mm ja mingeid komplikatsioone ei esinenud. Loora vaatas vaid ammulisui ja nentis, et appi, nii suur sall ja nii väikse sõrmuse sees :) 
Haapsalu sall läbi sõrmuse :)
Haapsalu sall - sõrmusetestiks valmis?





Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar