02 veebruar, 2015

Haapsalu sall nr.28 - Rombispiraalkiri, tumesinine

Kolmaski Haapsalu sall sai jaanuaris veel raamile - selle valmimiseks kulus täpselt nädal. Imekiirelt, jaaa, kuid pean tunnistama, et ühe nädalavahetuse olin ka ainult varrastel, mis pere seisukohalt on ülekohtune.
See sall on aga mingit pidi sootuks teistmoodi - nimelt läheb see kingituseks ühele meesterahvale! Jah, loete õigesti - meesterahvale. Ka minus tekitas selline soov alguses hämmingut, kuid lõppude-lõpuks, kui inimesele meeldib Haapsalu ja pelgalt sellepärast, et ta on mees, ei pea ta ju loobuma ilusatest asjadest. Liiatigi, et tegemist olevat kunstnikuga :) Ma väga-väga loodan, et see sall ka saajale meeldib.

Salli pildistamisest looduses ei tulnud aga seekord mitte midagi välja. Laupäeval üritasin hommikul koduaia kiigepuul, kuid tuul sakutas salli liiga kõvasti selleks, et oleks saanud häid tabamusi. Katsetasin ka aiamajakeses, kuid seal jäi valgust väheseks. Järgmisena lootsin, et minu lemmik pildistamise kohas  - talli juures oleval maakivi müüril, saan ikka head fotod (alati olen saanud), kuid võta näpust! Isegi seal, tallist, suurest väravast ja müürist moodustunud sopis keerutas tuul nii tugevalt, et sall ei püsinud paigal. Ja lisaks sellele kõigele tunnen ma üha enam, et vajan fotokoolitust - ehk siis: kirjuta endale üles, kui mees Sulle midagi räägib!!! Iga kord fotokat haarates olen ma taas hädas, mis number ekraanil mida näitab ja mida see number ka pilditegemise juures määrab. Kuna kasutada välku ja millal kohe kindlasti mitte... Mu abikaasa kannatlikkus on imeks pandav ja mina kasutan seda veidike kurjasti ära..




Aga selline see sall nüüd siis sai - ilus tumesinine. Muster ja toon sobivad teineteisega nagu valatud!
Lõng: Merinos extra, 100% meriinovill (2/30)
Mõõdud: 185 x 85 (raamil)
Varras 3,5 / 5,0
Valmimise aeg: 7 päeva.

4 kommentaari:

  1. Ilus! See tuletab mulle meelde, et mul on üks väga ilus "öösinine" (selline, et kohati ei saagi aru, kas sinine või must) sallilõng - meriino ja siid - ja ainsaks mustriks, millega ma seda salliks kujutada suudan, on linnuteekiri. Selline öötaeva moodi ...

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Tiina, vardad kuumaks ja kuduma! Sellistele tume-öösinistele sobivad tegelikult kõik rombikirjad, ruudud jne.. Lillekirjadega vist eriti ei sobita jah :)

      Kustuta