17 august, 2016

Üks ilus kootud kleidike...

Selle kleidi lugu on üsna pikk ja veidi lohisev ... lõpplahendus isegi veidi ehk kurb, aga samas, kleit sai ju valmis ja ilus pealekauba :)


Kleidi algus jääb mai kuusse, siis kui 7.mail silmad varrastele luua sain...mai lõppu oli plaanitud proov, mis hetkeks pidi mul kleit ka valmis olema... Et Pärnust Tartusse on päris paras maa ja proov oli sätitud kahas muude toimetustega, mis paraku ära jäid, jäi ära ka proov.. Kleit ootas...ootas juuli alguseni, mil selgus, et kahjuks olin kudunud liiga paraja. See sai veidike liiga ümber selleks, et kandja end selles mugavalt tunneks. Olin kurb - ja! Lahenduseks oleks olnud keskosa vahelt harutamine ja taaskudumine, kuid et see on nii suur töö!, siis otsustasime koos, et koon talle sootuks uue kleidi.



















Nüüd ongi see kleidike müügis  - kas oleks soovijaid?

Hetkel aga uue kleidi algus ootab - tööde ajagraafiku lõi selline apsakas ju sassi...aga õnneks (no tegelikult ikka kahjuks) pole hetkel ka suveilmasid, millega antud kleiti kanda..seega..








Mõõduks S, kuid sobiv väga ilusti ka XS kandjale, kuna materjal on ju veniv ja hoiab kenasti kehasse. Pikkuseks 110cm pinnale laotatult.
Et ma ise just suurem asi modell ei ole, siis piltide järgi ehk pole aru saada, mida kleidi suurus endast kujutab - numbrid, mida see kleit ümbritseb:
rind ~85cm, vöö~65-70cm, puus ~ 95-100cm
Hinnasooviks on 200.- eurot.

Lõngaks meriino.
Toon imeilus oranz.


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar