11 märts, 2019

Haapsalu sall täis suvesooja ja päikest - Sofia kiri, number seitsekümmend üks


See aasta on alanud imehästi - tavapärasest erinevalt õnnestus mul veebruari lõpus nädalake puhkust saada ja ammutada endasse päikeseenergiat, mida meil siin Eestimaal sel ajal napib. Muidugi ei möödunud puhkus ilma kudumiseta - samal ajal kui abikaasa oma tööasju ajas, peesitasin mina basseini ääres vardad käes ja nautisin oma lemmiktegevust (p.s. tegelikult on mul üks lemmiktegevus veel, milleks on söömine, aga puhkuse teiseks pooleks oli see õnneks teisejärguliseks muutunud). Kudumise eesmärgiks oli, et Tallinna jõudes on salli keskosa valmis ning pool tundi enne maandumist pakkisin vardad, lõnga ja salli käsitöökotti - olemas! 






1.märtsil sai sall üle antud tellijale. 
Et tellijaks oli meesterahvas ja kuu lõpus pidi kindlasti sall valmis olema, arvan, et sall kingiti samal nädalavahetusel juba edasi ühele kallile naisele. Omalt poolt soovin saajale kaunist kandmist!


Koekirjaks: Kuninganna Sofia kiri
Salli mõõdud said 170 x 60cm.
Lõngaks 100% meriino ja värviks lumivalge.

Teile, siinsed kallid sõbrad, soovin päikest! - ka meil paistab ta üha soojemini ja lumi sulab soojematel päevadel tundidega...Kaugel see kevadki siis enam olla saab!

- Ivika -

2 kommentaari: