17 oktoober, 2011

Kuidas nädalavahetus kipub lühikeseks jääma

...ja nii ongi, nagu ütleb Fokin...
Reede õhtu möödus filmi, kala ja veini nautides - oli ju Andres üle hulga aja kodus ning jätsin vardad selleks õhtuks kõrvale :)
Laupäev - teha tahtsin palju - aega oli vähe. Selle päeva skooriks sain 2 uut salli, 1 kringel ja veidike Loora uut kinnast. Kringel ja sall (hall, ehk vasakpoolne) said Riinale sünnipäevaks kingitud - esimene
lilled eest, teine kaardi asemikuks. Kindaga sain nii kaugele, ei pöidla koht sai eraldatud. Kinnastest siis etteruttavalt niipalju, et teen oma lapsepõlve lemmikuid ja maailma soojemaid kindaid, mida tean ja mida mulle tegi Meerapalu vanaema (minu onutütarde vanaema siis). Sinise salli omanikuks sai kolleegi abikaasa, loodan, et talle meeldib.
Laupäeva õhtu möödus mõnusalt sünnipäevitades Riina juures. Ööd pikaks ei venitanud, olime lastega ja nii jõudsimegi juba kella 00:30 paiku koju.
Pühapäev - hommikukohv, hommikufilm, mida öösel vaatama hakkasime peale sünnipäeva aga siis aru saime et ikka ei jaksa.. :p siis veidike ''kinnast'' ja Looraga linna - Rahva Raamatus olevat mingi väga vajalik raamat, mida me lõpuks ei leidnudki ja ostsime hoopis teise.
Ja siis koju küpsetama - juba pikemat aega tahtsin katsetada Liisi jälgedes tortillakorvikesi kanaga ja rukkileiva korvikesi seenesalatiga (retseptid järgnevate postitustega). Et Andres kutsus naabripere õhtuks sauna, arvasingi olevat sobiva aja ''inimkatsetusteks''. Esimese asjana ostsin Selverist endale minimuffinite panni, mida olin ka kaua piidlemas käinud, ja siis läks meisterdamiseks. Tulemused olid muidugi maitsvad, aga nokitsemist oli ka omajagu, Andres naeris, et lihtsam vist oleks olnud ''suur söök'' teha :p

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar