20 veebruar, 2011

Korvikesed ja shokolaadikook ka...

Täna, suure sahvrikoristuse käigus tuli Andres mingil hetkel kööki, korvikeste vormid käes ja oli väga tarmukas neid ära viskama... Seda on varem ka juhtunud, kuid siiani olin ma suutnud need siiski päästa - täna õnnestus taas (peale seda, kui ta selgeks sai, et korvikesi pabervormides ei tehta siiski :p). Küsimusele - kuna ta viimati minutehtud korvikesi süüa sai, aga ei mäletanudki ma täpset vastust - pakkusin huupi, et ehk 3 aastat tagasi? Et antud viga parandada, tegin kiirelt valmis liivataigna ja tunnikese pärast vormis Loora tainast juba usinasti vormidesse. Kõik ilus-tore, kuni korvikeste vormist väljavõtmise aeg oli käes - suutsin ''päästa'' 6 korvikest :D - ülejäänud muutusid pudiks... Algul lõin käega, et mis ma neist 6'st ikka täidan, parem katsetan homme uutega, kuid vaadates allesjäänud kiivit ja külmikus olevat virsikukompotti, lisaks poolele järelejäänud vahukoorele, tegin siiski kiirelt korvikesed ikka söödavateks.
Põhja pohlamoos,
peale vahukoor,
kaunistuseks kiivi-aprikoositükid
...ja pool tundi peale kaunistamist olid kõik otsas.. Ja ega need kaks magusat olnud meie ainsaks tänaseks maiuspalaks - Riina oli teinud väga häid shokolaadikoogikesi - needki maitsesid peale sauna imamõnusalt - uuel nädalal on jälle, mida maha treenida :)

Õhtune nali ka: Andres kiitis torti - julgesin öelda, et see on see valge-shokolaadi tort, mida ta nädal aega tahtnud pole... Selle peale hakkas Andres naerma ja teatas, et noh, ta oli just Ennule kiitnud, et ''Ivika tahtis mingit shokolaaditorti täna väga teha, aga tegi ikka tema soovil head klassikalist vahukoore-maasika oma.. :p'' Lootus on nüüd, et Enn ei saa teada, et sõi siiski seda ''mittetahetud'' kuid väga head shokolaadi oma ;)

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar