10 detsember, 2012

Scrapbooking - see moodne värk

Nii mõnigi tuttavatest on juba pikka aega kaardimajanduse ehk scrapbookinguga tegelenud. On meilgi läinud õnneks mõned isetehtud kaardid sünnipäevadeks saada - Riina on see usin, kes sellega juba mõnda aega tegeleb. Siiamaani tundus see minu jaoks selline ''teine maailm'', milleks peab olema meeletult palju igasugu nänni kodus sahtlis jne... Paar ndl tagasi Looraga koos Abakhani külastades jäid meile silma kaardipõhjad - mõte hakkas liikuma. Sai veel ostetud mõned paelad, hõbedased ja kuldsed niidid, kontorist koju viidud kilekotitäis vanu jõulukaarte ja saimegi hakata katsetama. Esimesed said lihtsad ja armsad. 5 kaardi tegemine ei võtnud just suurt aega (ainuke kehva asi oli, et need kaardialged olid(on jube õhukesest materjalist) - vaja oli vaid ideid... Ja eile tekkis neid ideid nagu putru. Põhjadeks kasutasime tavalist joonestuspaberit ja jõulukaardid said sündima :) Muidugi meenus tegemise käigus nii mõnigi huvitav idee, mida meie kunstiõpetaja kooli ajal näitas, kuid need jätsin järgmiseks korraks. Seekord õmblesime, kleepisime ja sädelustasime (viimast lausa nii hooga, et vahepeal oli terve suure toa põrand ühtlaselt sädelusega kaetud - väike kõks ning üks topsike läks lihtsalt laiali :))
Mida veel - et terve pikk päev oli tervelt meie enda tegevuste jaoks (ei olnud vaja mitte kuhugi tormata, midagi kohustuslikku teha), siis järgmine etteaste oli Loora esitada - PIPARKOOGID! Nii hea on, et tütar juba nii suur - minul on juba teist aastat vaid ahjupaneku vaev. Kaunistamisega on muidugi jamam, seda tahame kõik teha :p, kuid õnneks on see päris piparkoogi aeg alles ees :)
Ja edasi läks päev siis kõrvitsatega (allpool juba pikalt kirjas, mida maitsvat annab 1 ja sama ''kollase palliga'' teha).

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar