16 oktoober, 2019

Pitskudumid pulmadeks - Liisi & Heleni soovil + 6 kaunitari sallide näol!

Liisi boolero
Telefon heliseb, tundmatu number, kena mehehääl teisel pool...kuulan edasi ja saan aru, et juttu tehakse minu blogist ning 8 aastat tagasi kootud maailma kõige soojematest kinnastest, kuid sokkide võtmes (otsiti abikaasale kauneid käistööna kootud sokke ja google oli siia blogisse viidanud). Mina kahjuks muuga aidata ei saanud kui jagada järgmise kuduja kontakti, kuid mind aidati selle kõnega küll. Blogi lahti lüües avastasin, et oh-sa-püha-püss-kui-kaua-ma-pole-siia-midagi-kirja-pannud!?!
Juulis viimane postitus? Mõte tahtis tõrkuda, kuid ega Sa ennast ikka paremaks mõtle kui must-valgelt kirjas on juuli! (no täitsa hea, et täna veel november pole...). Õnneks on Facebookis siiski kudumid ajakohaselt kajastust saanud, ehk ma ei ole nende ees võlglane.

Vardad on kogu suve töös olnud ja valmis on saanud:
* boolero Liisi pulmadeks
* kaunis pitspluus Heleni pulmadeks
* 6 haapssallast (nii äge sõna, kas pole?)

Liisi boolerost kahjuks ongi vaid see 1 foto, mille tegin enne pakkimist - pulmapäeval augusti alguses oli õnneks (või veidike ka kahjuks) nii soe, et peale panna seda vaja ei olnud. Loodan, et saab kasutada tulevikus pidulikel juhtudel!

Helenile kootud pitspluus sai kiitvaid sõnu nii külalistelt kui pruudilt endalt ning mälestuseks jäid ka fotod pulmapäevast. Õrn pits sobis imehästi kahara tüllseelikuga ning oli seljas olnud kui silitav haldjarüü - pehme ja mugav - täpselt see õige.
Fotod: Brita Binsol

See soe ja armas Helen

alati ei pea olema täispikk kootud kleit, piisab ka õhulisest pitspluusist
Imekaunis Helen

ootel!
Haapsalu sallid on olnud ikka kaunid ja õrnad - nii klassikalistes ''raamatu-'' kui Liina Langi koekirjades kootud:
Augustis valmis saanud metspiibelehekiri - ikka ja jälle üllatab see muster mind ennast oma uudsusega. Mul ei lähe meelest see, kuidas ma esimesel korral seda koekirja kuduma hakates pikalt nuputasin, kas tasub...ja siis kui salli raamile sain, olin imestusest keeletu. ''Pardina'' kujutatud koekirjast sai raamile tõmmatult kaunis ja graatsiline ''luik'':


Kinkekaardi kingisoovina kootud bordoopunane Rõõmukiri - koekiri Liina Langi looming, imeilus ja selle tooniga nii mõnusalt kokkusobiv:


Üks imeline pilkupüüdev kooslus, mille kohta enne valmissaamist taas midagi arvata ei osanud, merevaigukollane Muhu täht (koekirja autoriks Liina Langi):



Septembri alguses valminud Lehega piibelehekiri, mille püüdsime seekord pildile Loora abiga:



Septembri teises pooles varrastelt maha saanud Pööratud piibelehekiri - ajatu klassika ja hetkel ka omanikuootel hinnaga 120€
Suur ja soe sall, 180 x 70cm, villa-siidi-kašmiirisegune:


Ja veel üks Lehega piibelehekiri, mis tuntud ka Ingrid Rüütli kirjana:



Kergem hakkas - tagantjärele töid kokku lugedes võin end siiski päris usinaks lugeda - on, mida ette näidata vaatamata pikale kirjutuspausile :)

Kaunist sügist teile kallid! Püsige soojas ja kuivas (muide, ma ostsin endale eile roosad botikud!!!)
- Ivika -


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar