08 jaanuar, 2013

Ratsakarneval

Paar viimast nädalat oli meil kodus igal vabal momendil juttu kostümeeritud võistlustest ja ideedest, kelleks võiks nii enda kui hobuse teha.. Olin juba üsna tüdinenud...iga veidi aja tagant tuli Loora välja uue ideega, mis pani mu taas mõtlema, kuidas seda annaks realiseerida. Ja muidugi ei jõudnud tibin siis ära oodata, millal ma talle õmblema hakkan. Saime üsna kiirelt kokkuleppele, et teeme Loora ise printsessiks - valge keep, valge torukübar ja loor sealt alla rippumas, nagu muinasjuttudes. Õnneks sai Loora jõuluvanalt ka valged ratsapüksid ja kindad, seega komplekt oli enam vähem olemasolevatest asjadest kokku pandav :) Ratsu pidi saama ükssarvikuks, kel valged šleifid lakas ja sabas. Sellega oli veidi enam mõtlemist, kuid õnneks selle töö tegi Loora ise ära - oli tallis tüdrukutega kokku leppinud, kes mida kaasa võtab ning viimasel minutil sai isegi valge valtrapi. Ükssarviku sarve keerasime papist kokku :) Valged ''kõrvad'' sai talli Ivika käest

Lumekuninganna täies ilus :)
Laupäeval, siis kui Loora trenni läks hakkasin õmblema (järgm,isel hommikul olid ju võistlused, lükata ei olnud tegemist enam kuhugi) - keebiga oli lihtne, selle sai tunnikesega valmis. Kõige tüütum oli karvast alläärt alla õmmelda, seda tuli ju teha käsitsi. Et ainsana oli siis veel puudu tutipael, läksime seda peale trenni Abakhani noolima - hea on, et tee poodi on parajalt pikk. Sõites tulime hoopis uuele ideele - hoopis helvestega kroon teha, mida on tunduvalt lihtsam kaskale kinnitada kui ideena olemas olnud torukübarat. Autol ots ringi ja koju tagasi meisterdama :) Ja selline ta sai - meie lumekuninganna. Laupäeval saime veel uued valged saapad ka kätte ja oligi komplekt täiuslik. 
Hobusele tegime lakka šleifide asemel hoopis lumehelbed. 
Võistlustel läks Loora hästi, kui välja arvata peale finishi-joont hobuse seljast käkaskaela mahalend, kuid õnneks läks tulemus kirja ja uus rosett on kaunistamas meie  kolmanda korruse trepi põsepuud :) Hea, et seal on lõhesid - on kuhu neid torgata. 
Soojendusel
Kostüüme oli aga kenasid teisigi - võistlustel osales Batman, vampiir, zorro, Pipi jms. Hobusedki olid toredasti ''riietatud'' vastavalt oma kostüümile - kes oli siis rohkem, kes vähem vaeva näinud, kuid peaaegu kõik olid midagi teinud :) Võistlejatel endil oli vahva, pealtvaatajatel veel enam :) 

paar pilti ka veel lisaks
Kuradikesega


Autasustamine
Suurimate fännidega kolmas on kaamera taga)

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar