17 november, 2011

Maailma kõige soojemad käpikud vol.2..

..ehk kaua tehtud kaunikesed.
Õeldakse, ja ka elu on näidanud varasemalt, et teiste asjade tegemine, ehk siis kordamine, läheb kiiremini, kuid võta näpust - Eriku kinnaste valmissaamiseks läks tunduvalt rohkem aega kui Loora omadega. Ok, nad on ka sutsu suuremad (Eriku käsi ju pikem) ja ma pidin vahepeal harutama, suutnuna pöidlaaugu esialgselt liiga kõrgele teha, ikkagi läks selle teise paari valmimiseks pikk aeg. Alustatud said neid enne reisi, Tallinnasse lennukilesõites kudusin agarasti, saades pöidla-august veidi edasigi tehtud...ning siis tekkis paus - nädal Hurghadas ja pool nädalat hiljem tagasi olleski et võtnud ma vardaid kättegi. Valesti arvestatud pöidlakoht häiris nii palju, et teha ei suutnud ja otsustada samas ka, kas harutada või ei.. Nähes siiski, et NII töö ei edene, valisin harutamise ja siis hakkas taas ka laabuma :)
Pühapäeval peale sauna lõpetasin teise kinda ja teha jäid vaid pöidlad - eile peale tööd teleka ees istudes võtsin end kokku - poja oli juba paar õhtut küsinud, et kuna saaks tema oma käpikud kätte tõmmata? Ühel õhtul Tom'it jalutama mindi õe omadega - on meil selline külmakartlik teine...
Ja täna oligi siis lõpuks see hommik, mil kindad said pidulikult üle antud :)
Õhtul Janikale külla minnes saan teada ka nipi, kuidas teha samadel kinnastel sisemised aasad ka valged, nagu need täpud kinnaste peal - tema oli välja nuputanud sel ajal, kui me ''ära'' olime...seega, mine tea, ehk saab veel käpikute vol.3 ja 4-gi näha - Karolinil olid väiksed soovid ja ega ma isegi sellistest soojadest ''kätest'' ära ei ütleks talvel ju.
...et aga kindad valmis said ja talv tulemas, viis Erik autos teel kooli sujuvalt jutu oma saabastele. Nimelt olevat tema varvukadki juba ühel päeval külmetanud - eelmise aasta talvesaapad olevat siiski kevad-sügise omad ja tal olevat villast sokki juba vaja... Teadagi...pilk emme otsa ja...noh, lõngad on tegelikult juba valmis ostetud kolleeg Merje sokituhinast haaratuna ja nüüd polegi muud kui uutele vardaringideni ;)

PS. Pildil on kindad jäänud natukene tuhmid, telefoniga hommikuvalguses tehtud foto - tegelikult on ilus tumeroheline lõng :)

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar